Sund lasagne med kylling

Knorr
5
Average: 5 (3 stemmer)

Lasagne er en yndling blandt danskerne, og spreder glæde til hele familien, når de samles rundt om bordet til aftensmad. Denne opskrift på lasagne er ikke en opskrift i sin traditionelle forstand, men eksperimenterer med squashplader, og gør dermed retten tilgængelig for dig der ønsker at undlade kulhydrater eller ikke kan tåle gluten. Squashpladerne gør lasagnen frisk og lækker, og gør retten lettere, men giver stadigvæk en god mæthedsfornemmelse. Ligeledes er den klassiske kødsovs byttet ud med kylling, og vi anbefaler at tilføre rød peber, gulerødder og champignoner til retten. Denne variation af lasagne er et sundt alternativ til den klassiske udgave, hvor det er op til dig, hvor mange og hvilke grøntsager du ønsker at tilføre til retten. Lasagne er en ret som findes i mange forskellige varianter, og derfor har vi samlet alle vores opskrifter, så du kan finde inspiration til fremtidige opskrifter. Du kan finde opskrifterne på lasagne her. Denne opskrift vil blive populær hele vejen rundt om bordet. Velbekomme!   

60min
Ingredienser: 
400 g hakket kyllingekød
1 spsk olie
2 stk squash
1 stk lille løg
50 g rød peber
150 g champignon
2 stk gulerod
2 ds flåede tomater
2 tsk tomatpuré
2 kugler bøffelmozerella
1 stk Knorr hønsebouillion
Peber, chili
Instruktion: 
1. Skær squashen i helt tynde skiver - evt. med en skrællekniv.
2. Salt skiverne og bag dem i ovnen ved 220 grader i cirka 10 minutter. De må endelig ikke blive brune.
3. Imens svitser du kyllingekødet i olie, tilsætter et hakket løg og dernæst de resterende friske grøntsager, som du forinden også har hakket i fine stykker.
4. Steg i 5 minutter og tilsæt derefter flåede tomater og tomatpuré. Krydr til sidst med Knorr bouillon, peber og chili efter smag. Lad simre i 5 minutter.
5. Beklæd bunden af et ildfast fad med kødsauce, læg pladerne på og byg lasagnen lag for lag. Riv mozerallaen i stykker og fordel den jævnt over lasagnen, inden du bager den ved 200 grader i cirka en halv time.
Dela

4 kommentarer

mette@s billede

mette@

lækkert
fre, 2014-04-11 10:31
0
Barbs billede

Barb

Ser godt ud
fre, 2014-04-11 10:39
0
mimmis billede

mimmi

mums
tor, 2015-04-30 06:53
0
Nikolai Risgaard Thorup Povlsens billede

Nikolai Risgaar...

KJ? Jeg har brug for det til projekt uge
ons, 2016-03-09 10:06
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten