Sovs til hakkebøf

Knorr
3.8
Average: 3.8 (5 stemmer)

Bruns sovs af pandesky fra hakkebøffer må være enhver mands livret. Hvis sovs da kan være en livret. Nu er dette en opskrift på sovs til hakkebøffer, men det skal ikke forhindre os i at komme med et godt tip til, når du former dine hakkebøffer. Her skal du nemlig være forsigtig med at røre for meget i farsen. Bøffer stegt af fars, der er blevet "æltet" for meget bliver kompakte og buler op på midten, når de steges.

3h 50min
Ingredienser: 
0.5 l Knorr Fond du Chef Okse
1 dl fløde
3 spsk mel
salt og peber
Sovsekulør
Instruktion: 
1. Bland melet i bouillonen i en lille gryde og lad det koge op
2. Rør lidt rundt en gang imellem, så du undgår klumper
3. Lad dem småsimre, mens du steger bøfferne
4. Bliver det for tykt, kan du tilsætte lidt mere vand
5. Når bøfferne er stegt færdige, er der fedt og "krymmel" tilbage på panden.
6. Hældt så meget af fedtet fra so muligt uden at frasortere "krymmelen"
7. Hæld sovsen fra gryden over på panden, når panden har er kølet en smule ned
8. Rør rundt og kog krymlen så meget ud som muligt
9. Igen kan du komme mere vand i, hvis du synes, sovsen bliver for tyk
10. Du kan eventuelt slutte af med at si sovsen igennem en sigte, hvis der er klumper eller for meget krymmel i
11. Tilsæt fløde og kulør og smag til med salt og peber
Dela

1 kommentarer

mimmis billede

mimmi

mums
lør, 2015-03-28 23:36
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten