Pande med kylling, bacon & asparges

Knorr
5
Average: 5 (2 stemmer)

Kyllingebryst med røget bacon og Knorr Hønsebouillon skaber en lækker sauce til at hælde over sauteret grøntsager, kartoffelmos eller ris.

40min
Ingredienser: 
1 stk Knorr Hønsebouillon
150 ml vand
4 stk kyllingebryst
1 spsk margarine
2 skiver bacon eller pancetta skåret i stykker
500 g grønne asparges skåret i 5 cm. tykke stykker.
1 stk gulerod eller zucchini, skåret
1 stk mellem rødløg, skåret tyndt.
Instruktion: 
1. Steg bacon i 5 minutter eller mere over høj varme. Tilføj kylling og brun det i 5-6 minutter på hver side.
2. Hæld vand og hønsebouillon i, dæk til og lad det tilberede i 5 minutter.
3. I mellemtiden sauteres løgene, guleroden eller zucchinien og aspargesene forsigtigt i en spsk. margarine i ca. 5 minutter. Smag til med peber.
4. Servér kyllingen ovenpå grøntsagerne. Hæld safterne fra panden over retten. Rigtig god med ris eller kartoffelmos.

Tip:
Denne kyllingeret passer også godt med andre grøntsager såsom spinat eller peberfrugt.
Dela

15 kommentarer

Barb

Det ser godt ud :)
tor, 2014-04-03 20:23
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

mette@

lækkert
fre, 2014-04-04 09:27
0

Helo

Ser godt ud
fre, 2014-04-04 10:20
0

mimmi

mums
lør, 2015-05-02 00:00
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten