Torskesuppe

Gæst
0
Ingen bedømmelser endnu
60min
Ingredienser: 
1 stk torsk
12 cm peberrod
3 stk gulerødder
0.5 stk selleri
2 stk løg
1 bundt persille
5 hele hvide peber
5 dl creme fraiche
Instruktion: 
Skær fileterne af torsken og gem dem. Læg torskeben og torskehoved i en gryde sammen med skrællede gulerødder, selleri, løg og hvid peber. Hæld 3 l vand på og lad fonden koge i ca. 25 min. Lad fonden hvile i 1 time. Imens fjernes alle ben fra torskefileterne med en ske, og fileterne skæres i 10 stykker uden skind. Hak persillen. Sigt fonden. Kog forsigtigt torsken i fonden i ca. 6 min. Tag torsken op og giv fonden et opkog, tilsæt creme fraichen og smag til med revet peberrod, salt og peber. Hæld suppen over torskestykkerne, og drys til sidst med hakket persille.
Dela

1 kommentarer

mimmis billede

mimmi

mums
ons, 2015-08-12 19:44
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten