Torskefilet med sennepssauce

Knorr
5
Average: 5 (4 stemmer)

Vi har flere opskrifter med hollandaise. Denne variant er med torsk, og vil være perfekt som forret. 

35min
Ingredienser: 
400 g torskefilet
1 brev Knorr Hollandaise
1 spsk Maille Dijon sennep
3 dl minimælk
400 g små skrællede kartofler
1 terning Knorr hønsebouillon
200 g friske grønne asparges
Instruktion: 
Kog kartofler sammen med bouillonterningen. Kog asparges med de sidste 2 minutter.
Skær torsken i portionsstykker og damp dem i mælken ved svag varme under låg i cirka 5 minutter ind til fisken bliver hvid.
Tag forsigtigt torsken op af mælken og pisk hollandaise saucemix i. Kog saucen op og smag til med 2 slags sennep. Server kartofler og grønne asparges til.
Dela

17 kommentarer

Diana Ø.

Peanuts ville være godt tilbehør
fre, 2014-01-10 10:28
0

mette@

lækkert
man, 2014-02-10 09:43
0

mette@

lækkert
lør, 2014-02-22 13:50
0

mette@

lækkert
lør, 2014-02-22 13:50
0

mette@

lækkert
lør, 2014-02-22 13:50
0

mette@

lækkert
lør, 2014-02-22 13:50
0

mette@

lækkert
lør, 2014-02-22 13:50
0

mette@

lækkert
lør, 2014-02-22 13:50
0

mette@

lækkert
lør, 2014-02-22 13:50
0

Barb

Ser godt ud
tir, 2014-04-15 10:29
0

Lakridsen

mmm
ons, 2014-10-08 11:21
0

loveidaanna

mmm
ons, 2014-10-08 11:26
0

marcus

Mums
lør, 2014-10-11 18:05
0

mimmi

mums
ons, 2015-05-13 10:06
0

Maj7

Lækkert
fre, 2015-05-29 21:27
0

mette@

mums
fre, 2015-05-29 21:32
0

JJ

lækkert
lør, 2015-05-30 19:00
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten