Thaisuppe med citrongræs og kylling

Knorr
4
Average: 4 (4 stemmer)

Lækker thaisuppe med kylling og citrongræs

Ingredienser: 
Becel Flydende til stegning
4 stk kyllingebryst
1 spsk karry
1 l vand
2 stk Knorr Hønsebouillon
1 flaske Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
2 cm skrællet ingefær
2 cm frisk citrongræs - tyndeskiver
4 stk forårsløg
100 g sukkerærter eller sugarsnaps
Frisk chili - efter behag
200 g asiatiske æggenudler
1 stk lime
Evt. frisk koriander
Instruktion: 
Skær kyllingebrystfileterne i tern og steg dem på en pande ca. 5 min. til de får farve. Drys karry over og vend rundt.
Kog vand, Cremefine og bouillon op og tilsæt ingefær og citrongræs. Kom kyllingeternene i suppen og kog i yderligere 5 min. Skær forårsløg og chili i ringe og sukkerærter i strimler. Kom det i suppen.
Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen. Fordel nudlerne i 4 suppeskåle og hæld suppen over. Top evt. med lidt sugarsnaps, chili og friske korianderblade.
Dela

5 kommentarer

Barb

Lækkert, jeg ville dog ikke komme citrongræs i, synes det har en meget stærk duft
man, 2014-04-21 13:05
0

Lakridsen

mmm
ons, 2014-10-22 14:22
0

loveidaanna

uhm
ons, 2014-10-22 15:03
0

marcus

Lækkert
ons, 2014-10-22 19:12
0

mimmi

mums
tor, 2015-04-30 07:00
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten