Thailandsk kokossuppe

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu
50min
Ingredienser: 
160 g ris
400 g kyllingefilet
1 spsk Becel Flydende
1 dåse kokosmælk light (4 dl)
5 dl vand
2 terninger Knorr Bouillon Chicken med olivenolie og havsalt
150 g gulerod
150 g forårsløg
20 g frisk ingefær
1 frisk rød chili
Evt. friske korianderblade
400 g brød
Salt og peber
Instruktion: 
Kog risene i letsaltet vand. Skær kyllingen i strimler og brun den i en gryde i Becel. Tilsæt revet ingefær, finthakket chili, vand og bouillon. Lad det koge op. Skær guleroden i fine stave og forårsløg i ringe og kom den i gryden. Tilsæt kokosmælk og kog suppen op. Lad den simre et par minutter. Grønsagerne skal stadig være sprøde. Vend de kogte ris i suppen og server evt. med friske korianderblade. Server suppen rygende varm med brød til.
Dela

7 kommentarer

Diana Ø.

Ekstra kokosmel kan anbefales som tilbehør
lør, 2014-01-11 10:39
0

Diana Ø.

Hjemmelavet brød kan anbefales
lør, 2014-01-11 10:40
0

Diana Ø.

Peanuts kan anbefales som tilbehør
lør, 2014-01-11 10:41
0

Diana Ø.

Creme fraiche kan anbefales som tilbehør
tor, 2014-01-16 10:16
0

mette@

lækkert
søn, 2014-02-16 08:49
0

Barb

Lækkert - elsker thai mad
tir, 2014-04-15 10:29
0

mimmi

mums
tor, 2015-02-19 12:05
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten