Thai kylling i karry

Knorr
4
Average: 4 (5 stemmer)

Det thailandske køkken rummer et utal af kraftige smage og aromaer og denne thai-inspirerede kylling i karry er ingen undtagelse. Kombinationen af kylling og karry betragtes af mange som helt unik og ikke uden grund. Tilsætter man hertil kokosmælk er det næsten som om, man kan høre englene synge. Kokosmælkens sødme i samspil med den kraftige og voluminøse karrysmag giver retten en balance og ro, der i den grad kommer til udtryk i smagen. Der er ikke så meget at sige, andet end - prøv den!  

35min
Ingredienser: 
600 g kyllingefillet
1 spsk kokosolie
2 spsk karrypasta
1 lime
4 cm ingefær
3 dåser kokosmælk (1 hel og cremen fra 2)
2 gulerødder
2 peberfrugter
2 spsk fiskesovs
3 tamari eller fiskesovs
6 limeblade
3 dl ris
Instruktion: 
1. Opvarm kokosolie i en sauterpande og rist karrypastaen af her. Tilsæt den udskårne kylling og brun den på alle sider. Tilsæt lime, ingefær, og kokosmælk.
2. Risen koges som anvist på emballagen.
3. Skær agurk, gulerødder og peberfrugt i skiver og steg det for lav varme i en gryde eller wok. Tilsæt saften fra limen og lad den stege videre i ca. 5 min.
4. Tilsæt derefter den røde karrypasta og kyllingen og vend det hele godt sammen til alt er dækket af saucen. Lad det simre i 5 min.
5. Tilsæt tamari og fiskesovs og smag til.
Dela

3 kommentarer

loveidaanna

mums
fre, 2014-10-03 09:52
0

Lakridsen

mmmm
fre, 2014-10-03 22:47
0

mimmi

mums
søn, 2015-03-15 07:59
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten