Thai kylling

Knorr
4
Average: 4 (7 stemmer)

Det thailandske køkken er blevet utrolig populært hos danskerne. Dette skyldes blandt andet, at retterne traditionelt set er baseret på friske råvarer samt, at de kan varieres så de tilpasses den enkeltes smagspræferencer. Thai kylling er en aftensmadsopskrift som vil være et hit hos alle medlemmer af familien. Retten er meget simpel at tilberede og er derfor oplagt på en travl hverdagsaften. Dertil kan ingredienserne i retten til enhver tid byttes ud med de grøntsager man har liggende i køleskabet.Opskriften er mild smagsmæssigt, men kan ved tilsatte krydderier så som chili og ingefær gøres mere intens. 

20min
Ingredienser: 
4 stk kyllingefilet
50 g cashewnødder
1 stk rød peber
5 skiver ananas
1 stk løg
5 fed hvidløg
2 spsk fiskesauce
0.5 dl østersauce
2 tsk sukker
3 forårsløg
1 tsk hvid peber
1 spsk olie til stegning
Instruktion: 
1. Start med at snitte den røde peber samt ananasen i mundrette stykker
2. Derefter piles løget og forårsløget, og skæres i små stykker
3. Rens kyllingen og skær denne i mundrette stykker.
4. Varm en wokgryde.
5. Tilsæt cashewnødderne indtil de begynder at tage farve. Tag den af wokken.
6. Tilsæt lidt olie til wokken og tilsæt kylling. Lad denne brune på alle sider.
7. Tilsæt løg og steg dette i ca. 1 minut.
8. Herefter tilsættes østerssauce, fiskesauce, hvid peber, sukker og cashewnødder. Blandingen steges i et par minutter.
9. Tilsæt rød peber og ananas og lad blanding stege yderligere et par minutter.
10. Blandingen tages af varme og smages til inden servering med snittet forårsløg.

Tip: der kan tilsættes frisk chili og/eller ingefær, for ekstra styrke.
Dela

5 kommentarer

Maj7

Mums
søn, 2014-07-06 20:52
0

mette@

lækkert
man, 2014-07-07 07:41
0

ckb

Lækkert
man, 2014-07-07 08:12
0

loveidaanna

mmm
man, 2014-10-06 16:29
0

mimmi

mums
tor, 2015-04-30 07:03
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten