Svinemørbrad på grill

Knorr
5
Average: 5 (1 stemme)

Sommeren er ved at være over os, og det betyder grillmad for mange. Et grillspyd er en oplagt mulighed til at få mør svinemørbrad på grillen. Retten er en lækker og let sommerret, som kan piftes op med diverse former for tilbehør. Både kartofler, ris, brød og salat egner sig altsammen godt til denne lækre ret.

40min
Ingredienser: 
1 svinemørbrad
1 glas Knorr barbecuemarinade
1 stor rød peberfrugt
10 cherrytomater
3 rødløg
Instruktion: 
Puds mørbraden og skær den i mindre stykker. Put den i en pose og hæld marinaden ved. Lad kødet trække i marinaden i 4-5 timer i køleskabet. Rens peberfrugten og skær den i mindre stykker. Skyl tomaterne. Pil løgene og skær dem i både. Put kød og grøntsager på spyd og grill, til kødet er gennemstegt.

Tip
Hvis du bruger træspyd skal de lægges i vand i ½ timer før brug.
Dela

2 kommentarer

mette@

ser godt ud
fre, 2014-05-23 18:20
0

mimmi

mums
lør, 2015-02-21 23:51
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten