Svinefilet med kartoffelmos og sneærter

Knorr
5
Average: 5 (3 stemmer)

Svinemørbrad i skiver, serveret i en dejlig brun sovs med grønsager, er måske lige, hvad du har brug for til middag i aften.

45min
Ingredienser: 
2 gulerødder
4 forårsløg
1 rød peberfrugt
600 g svinemørbrad
1 pakke Knorr® Brun sovs
1 pakke Knorr® Kartoffelmos
300 g sneærter
Instruktion: 
1. Skær gulerødderne i skiver, snit forårsløg og peberfrugten. Skær kødet op i stykker. Brun svinekødet i 1 spsk. margarine. Hæld gulerødder og løg i gryden. Sautér i 3-4 min. Varm Knorr® Brun sovs op, og hæld den i gryden. Lad det simre i 10 min.

2. Tilbered Knorr® Kartoffelmos som beskrevet på pakken. Blanchér sneærterne i kogende vand i 3 min.

3. Servér kødet med kartoffelmos og sneærter.

TIPS:
1. Servér denne ret med ris i stedet for kartoffelmos.
2. Brug grønsagsrester fra køleskabet. Squash eller asparges passer godt.
Dela

4 kommentarer

mette@

lækkert
ons, 2015-05-06 21:10
0

JJ

lækkert
ons, 2015-05-06 21:25
0

JJ

lækkert
ons, 2015-05-06 21:25
0

Maj7

Lækkert
tor, 2015-05-07 07:03
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten