Svampesauce med purløg

Knorr
3
Average: 3 (2 stemmer)
20min
Ingredienser: 
1 brev Knorr Champignonsauce
150 g grofthakkede svampe
1 dl Becel flydende
3 spsk finthakket purløg
Mælk
Vand
Instruktion: 
Til svinekød, kylling og oksekød.

Svits 150 g grofthakkede svampe i 1/2 dl Becel Flydende i en gryde. Tilsæt mælk, vand og 1 brev Knorr Champignon Sauce og fortsæt som beskrevet på pakken. Til sidst tilsættes 3 spsk. finthakket purløg.
Dela

3 kommentarer

mette@

lækkert
man, 2014-02-10 09:43
0

Barb

lækkert
søn, 2014-04-27 07:29
0

mimmi

mums
tir, 2015-03-17 07:36
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten