Stuvet hvidkål m. medister

Gæst
4
Average: 4 (1 stemme)
Ingredienser: 
Medister:
1 g Medisterpølse, rå 17 % fedt
2 spsk Olie
Salt
Peber
Stuvet hvidkål:
1 g Hvidkål
5 dl Letmælk
3 spsk Maizena majsstivelse
Muskatnød
Instruktion: 
Hvidkål:
Snit kålen groft, og kog den i letsaltet vand 8-10 minutter.
Kog mælken op, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Kog sovsen godt igennem. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Vend kålen i. Lad det simre et par minutter under omrøring.
Medister:
Varm fedtstof på panden.
Brun medisterpølsen ca. 1 min. på hver side.
Der stikkes (prikkes med en gaffel) huller i skindet, for at det ikke skal revne.
Kom salt og peber over.
Færdigsteg ca. 9 min. på hver side.
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten