Stroganoff Bearnaise

Knorr
3.5
Average: 3.5 (4 stemmer)
Ingredienser: 
500 g oksekød i strimler
50 g Becel Flydende
1 løg
2 røde peberfrugter
250 g champignon
1 pose Knorr Bearnaise
2.5 dl mælk
Tilbehør:
Kartoffelmos
Instruktion: 
Brun oksekødet i Becel Flydende i en gryde. Skær løg og peberfrugt i stimler og champignoner i halve. og kom dem i gryden.
Lad grønsagerne stege med ca. 5 minutter. Tilsæt Knorr Bearnaise og mælk. Lad retten koge op under omrøring og lad den simre ca. 10 minutter. Server med kartoffelmos.
Dela

9 kommentarer

Sibel Demir

mmmh
lør, 2014-03-29 00:03
0

mette@

lækkert
lør, 2014-03-29 06:46
0

mette@

lækkert
lør, 2014-03-29 06:46
0

Barb

Ser godt ud
søn, 2014-04-20 10:57
0

Barb

Er det fryseegnet?
søn, 2014-04-20 10:57
0

FredeC

Det ser godt ud - det må prøves!
tor, 2014-06-26 11:52
0

Maj7

supert
tor, 2014-06-26 19:55
0

mimmi

mums
ons, 2015-04-29 10:42
0

Sinuf

Hvordan får i den brun som på billedet. Min bliver gul.
tor, 2015-06-18 09:59
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten