Stjerneskud

Gæst
3.75
Average: 3.8 (4 stemmer)
20min
Ingredienser: 
4 skiver franskbrød
Olie til friturestegning / smør til stegningen
8 rødspættefileter
250 g hvide asparges
1 æg
2 dl rasp
1 tsk salt
Peber
1 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. tomatpuré
Paprika
Cayennepeber
150 g grønlandske rejer
1 glas kaviar eller farvet stenbidderrogn
Salatblade
1 citron
Dild
Instruktion: 
Sæt to store gryder med letsaltet vand over, og lad fritureolien varme op, mens du gør fisk og asparges klar.

Rist franskbrødsskiverne.

Damp fire af fiskefileterne i det letsaltede vand i tre-fire minutter. Lad dem derefter dryppe af.

Skræl aspargesene fra top til fod, og skær den hårde ende af. Kog aspargesene møre i letsaltet vand i cirka ti minutter. Lad dem dryppe af i en sigte.

Pisk ægget i en dyb tallerken, og fyld en anden dyb tallerken med rasp, salt og peber. Vend de resterende fire fiskefileter først i æg og derpå i rasp. Frituresteg eller paner fiskefileterne, indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Mens fisk og asparges drypper af, rører du dressingen sammen. Bland creme fraiche med mayonnaise og tomatpuré, og smag til med paprika og cayennepeber.

Nu lægger du et ristet stykke franskbrød på hver tallerken. Læg et par salatblade på hver. Ovenpå lægger du de stegte og dampede fiskefileter. Hæld lidt dressing over, inden du fordeler asparges, rejer og kaviar på fiskene. Pynt til sidst med dild og citronskiver.
Dela

5 kommentarer

Maj7s billede

Maj7

ser godt ud
ons, 2014-07-02 21:27
0
Turnip2s billede

Turnip2

Elsker stjerneskud
søn, 2014-08-03 23:41
0
Sinufs billede

Sinuf

Ser godt ud
ons, 2014-09-03 10:08
0
Helos billede

Helo

Mums
lør, 2015-03-28 21:43
0
mimmis billede

mimmi

mums
tir, 2015-03-31 10:36
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten