Stegt torsk og purløgshollandaise

Knorr
3.25
Average: 3.3 (4 stemmer)

Vi har samlet alle vores favorit opskrifter med hollandaise lige her. Denne opskrift er med torsk, og hollandaise saucen får tilført purløg. Den vil uden tvivl blive et hit ved middagsbordet. 

40min
Ingredienser: 
600 g torskefilet
1 æg
Mel og rasp til panering
1 spsk Becel Flydende
400 g frosne bønner
1 brev Knorr Fransk Dressingmix
1 brev Knorr Hollandaise Sauce
3 spsk vand
3 spsk olie
2.5 dl minimælk
1 bundt finthakket purløg
600 g små, kogte kartofler
Instruktion: 
Skær fisken i stykker på ca. 10 cm. Pisk æg ud i en skål og kom mel og rasp på hver sin tallerken. Vend fisken først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp og steg de panerede fisk på en pande i Becel. Giv bønnerne et hurtigt opkog. Rør fransk dressing mix med vand og olie og hæld dressingen over de varme afdryppede bønner. Rør hollandaise saucen ud i mælken og kog op under omrøring. Tilsæt finthakket purløg. Retten kan serveres med kartofler, ris eller pasta.
Dela

21 kommentarer

mette@

lækkert
tir, 2014-02-11 09:06
0

Barb

Ser godt ud
ons, 2014-04-09 16:51
0

Helo

Ser godt ud.
ons, 2014-04-09 19:30
0

Barb

Saucen skal prøves herhjemme iaften
søn, 2014-04-13 09:55
0

mimmi

mums
fre, 2015-05-01 23:56
0

Tulle

Mmmm ser godt ud
tor, 2015-09-24 11:55
0

mimmi

mums
ons, 2015-10-14 11:48
0

superuser

Mums
ons, 2015-10-14 22:07
0

Andye

Mums
tor, 2015-10-15 00:21
0

superuser

Nam
fre, 2015-10-16 07:47
0

Andye

:-)
fre, 2015-10-16 20:35
0

mimmi

mums
fre, 2015-10-16 21:42
0

ekorre

mums
søn, 2015-10-18 03:01
0

ekorre

mums
søn, 2015-10-18 03:01
0

Andye

Mums
man, 2015-10-19 22:56
0

superuser

Mums
ons, 2015-10-21 18:32
0

ekorre

mums
lør, 2015-10-24 00:43
0

superuser

Mums
søn, 2015-10-25 09:20
0

Andye

Mums
søn, 2015-10-25 21:12
0

superuser

Mums
man, 2015-10-26 21:54
0

ekorre

mums
tir, 2015-10-27 00:01
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten