Spinatlasagne

Knorr
3.875
Average: 3.9 (8 stemmer)

Lasagne er en af danskernes favoritter, og findes i mange forskellige varianter. Vi anbefaler denne variant med spinat, som er utrolig og velsmagende grøntsag, der gør dig godt i mange varme retter. Spinat har et relativt højt indhold af jern, en vital del af kroppens ve og vel. Mængden af spinat kan varieres efter smag og behag, men spar ikke på den. Retten er nem at gå til og står hurtigt klar på middagsbordet. At mikse grøntsager og lasagne er samtidig en god mulighed for at få børnene til at spise grøntsager uden noget brok fra deres side. De fleste børn er vilde med lasagne og den fantastiske smag, som skinner igennem uanset om du har tilsat grøntsager eller ej. Lasagne er en ældgammel ret, som har rødder helt tilbage til det 1. århundrede, hvor romerne lavede en ret i lag med pastaplader og kødsovs. Som udgangspunkt har retten ikke gennemgået den store udvikling frem til i dag, og er du vild med lasagne kan du bestille eller lave retten overalt i verden og være sikker på at få noget, som du kan lide. Vi kan godt lide at eksperimentere med de traditionelle retter, og har derfor samlet alle vores opskrifter på lasagne, som du kan bruge til inspiration i fremtiden. 

40min
Ingredienser: 
1 pk Knorr Lasagne
1 spsk flydende Becel
500 g hakket oksekød maks. 6 %
2 skalotteløg, skrællede og hakket fint
6 dl vand
3 dl mælk
200 g spinat (optøet eller frisk)
Salt
Hvid peber, friskkværnet
0.8 tsk muskatnød, malet
75 g revet ost, maks. 11 %
Evt. rasp
Instruktion: 
1. Brun hakket oksekød og løgene i Becel i en gryde.
2. Tilsæt saucemiks, 3 dl. mælk og 6 dl vand under omrøring, og lad saucen småkoge i et par minutter.
3. Vend spinaten i (hvis der anvendes optøet spinat, er det vigtigt at kramme alt vandet ud), og smag til med salg, friskkværnet hvid peber og muskatnød.
4. Skift mellem kødsauce og lasagneplader i et smurt ovnfast fad. Begynd med et tyndt lag kødsauce i bunden af formen, inden du lægger de første pastaplader i. Begynd og afslut et pastalag med sauce. Drys til sidst lidt revet ost over.
5. Gratiner i ovn ved 190 °C i ca. 30-35 minutter. Lad lasagnen hvile i 5-10 minutter, inden du serverer den, så bliver det lettere at skære i den.
Dela

10 kommentarer

mette@s billede

mette@

Den har jeg prøvet smager super godt..
tir, 2014-02-04 13:11
0
Barbs billede

Barb

Lækkert, jeg har nogle veninder, som er vegatarer, så det må prøves, når de er på besøg næste gang.
lør, 2014-04-12 10:18
0
Helos billede

Helo

Ser godt ud
lør, 2014-04-12 19:10
0
loveidaannas billede

loveidaanna

har lavet med squash
man, 2014-09-01 12:39
0
Lakridsens billede

Lakridsen

mmm
tir, 2014-09-09 22:46
0
loveidaannas billede

loveidaanna

mums
man, 2014-10-06 16:30
0
Katrines billede

Katrine

Mums
man, 2014-10-06 19:26
0
mimmis billede

mimmi

mums
ons, 2015-04-29 10:38
0
Rock_ons billede

Rock_on

Gott!
ons, 2015-06-17 00:57
0
Sinufs billede

Sinuf

Mums
søn, 2015-06-28 23:44
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten