Slow cooked Pulled Pork

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu
3h 10min
Ingredienser: 
1 kg nakkesteg
40 g vegetabilsk olie
Sauce:
10 g olie
150 g finthakket løg
15 g hvidløg
5 g oregano
100 ml vand
100 g rørsukker
10 g røget paprika pulver
5 g spidskommen
10 g five spice herbs
200 ml tomatketchup
20 g Worcester sauce
20 g Maille Dijon sennep
100 g BBQ sauce
1 Knorr Fond "Du Chef" Grønsager
Instruktion: 
1. Sæt ovnen på 160 grader.
2. Gnub nakkestegen ind i saucen og steg den i olie en stor gryde til kødet er gyldenbrunt.
3. Tag kødet af panden og lad det køle af en smule.
4. Tilsæt samtidigt den ekstra olie til panden og tilsæt løg, hvidløg og oregano.
5. Steg i et par minutter til de er bløde og har ændret farve.
6. Hæld vandet i gryden og opløs Knorr Fond "Du Chef" grøntsager i.
7. Tilsæt resten af ingredienserne og bland det hele godt sammen. Lad det køle af en smule.
8. Læg kødet tilbage i panden og rub alle krydderier og sauce over kødet.
9. Læg låg på gryden og stil den ind i ovnen.
10. Lad den simre i ovnen i mindst 3 timer.
11. Hold øje med den og hæld over med saucen en gang i timen.
12. Bliver kødet for hurtigt mørkt, så skru en anelse ned for varmen eller læg stanniol over kødet.
13. Tag kødet ud af ovnen og lad det køle lidt ned før det trækkes fra hinanden med to gafler.
14. Afslut med at pensle med BBQ sauce.
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten