Skinke- og ostekyllingeruller

Knorr
4.142855
Average: 4.1 (7 stemmer)

Skinke- og ostekyllingeruller med en skarp bolognesesauce vil gøre din middag hurtig og velsmagende.

30min
Ingredienser: 
2 kyllingefileter
4 skiver ost, helst mozzarella
4 skiver mager skinke
3 spsk margarine
1 pakke Knorr Spaghetti Bolognese
Instruktion: 
1. Forvarm ovnen til 190 °C. Brug en skarp kniv til at dele kyllingefileten i 2 koteletter. Bank forsigtigt kødet fladt.
2. Læg skinke- og osteskiver på hver kotelet, og rul dem op. Stik en tandstikker igennem rullerne for at holde dem sammen.
3. Tilbered bolognesesaucen ved at blande Knorr Bolognese med 300 ml vand. Blandes godt.
4. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld saucen henover.
5. Bages i forvarmet ovn ved 190 °C i ca. 30 minutter.


TIP 1: Denne opskrift er blot begyndelsen. Du kan også bruge magert svinekød eller kalkun, og lade fantasien løbe for fyldet. Prøv at bruge blåskimmelost i stedet for mozzarella.
TIP 2: Du kan få rigtig tynde koteletter ved at lægge kødet i plastik og forsigtigt banke det fladt med en kagerulle.
TIP 3: Du kan lave bolognesesaucen tykkere ved at tilsætte skrællede, hakkede tomater.
Dela

4 kommentarer

loveidaanna

mmm
fre, 2014-10-17 08:54
0

Lakridsen

mums
fre, 2014-10-17 11:06
0

ckb

Spændende
søn, 2014-10-19 18:14
0

mimmi

mums
tir, 2015-02-24 04:52
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten