Skaldyr med Citron og Hvidvinssauce

Knorr
4
Average: 4 (6 stemmer)
Ingredienser: 
1 kg skaldyr (fx blåmuslinger og rejer)
2 l vand
1 brev Knorr Citron og Hvidvinssauce
2.5 dl vand
Salt og peber
Instruktion: 
1. Skaldyrene skylles i koldt vand. Har nogle af muslingerne åbnet sig, så smid dem ud.
2. Lad vandet koge og tilsæt derefter skaldyr. Lad dem koge i ca. 5 min. til muslingerne er åbnet.
3. Tilbered saucen som anvist på pakken.
4. Servér evt. med groft brød til.

Tip 1. Prøv at tilsætte hakket persille eller purløg til saucen, og servér den til kogte ris og stegt laks.
Dela

7 kommentarer

Turnip2s billede

Turnip2

Lækkert
man, 2014-09-22 21:00
0
Lakridsens billede

Lakridsen

mums
tir, 2014-09-23 08:49
0
mimmis billede

mimmi

mums
tor, 2015-05-14 21:52
0
Maj7s billede

Maj7

Lækkert
tir, 2015-05-19 04:52
0
mette@s billede

mette@

lækkert
tir, 2015-05-19 08:21
0
JJs billede

JJ

lækkert
tir, 2015-05-19 08:41
0
zoegabutiks billede

zoegabutik

ser lækkert ud
man, 2015-05-25 20:01
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten