Sammenkogt ret med kylling, porre og champignon

Knorr
3
Average: 3 (1 stemme)

Sammenkogt ret med kylling, porre og champignon får en ekstra smag af røget bacon. Denne velsmagende ret kan meget vel være den løsning, du har brug for i dag.

80min
Ingredienser: 
1 kg kyllingestykker, lår eller lign.
150 g mager bacon
2 middelstore porrer
400 g champignoner
1 spsk mel
2 spsk margarine
1 Knorr kyllingebouillonterning eller Fond
100 ml kaffefløde
3 spsk frisk timian, hakket
Instruktion: 
1. Forvarm ovnen til 200 °C. Skær porrerne i stykker på 1 cm, hak bacon og skær champignonerne i halve.
2. I en stor stegepande, brunes kyllingestykkerne over middelhøj varme i portioner med margarine. Læg det på en tallerken.
3. Læg bacon, porrer og champignoner i stegepanden, og steg det under omrøring i ca. 5 minutter, eller indtil det er gyldent. Drys med mel og koges under omrøring i yderligere 1 minut.
4. Tilsæt Knorr bouillon, 500 ml vand og urter. Kog det op. Læg kyllingestykkerne tilbage i stegepanden. Tilsæt fløde, og kog det op. Lad det koge i 5 minutter, mens saucen tykner.
5. Læg indholdet af stegepanden i et ovnfast fad.
6. Bages tildækket i en time. Serveres med kartoffelmos.


TIP 1: Serveres med pasta eller kartoffelmos. Brug andre urter som f.eks. rosmarin eller oregano.
Dela

1 kommentarer

mimmi

mums
tor, 2015-04-30 07:02
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten