Oksemørbrad

Oksemørbrad har en vidunderlig smag, og kødet får den lækreste rosa farve. Det er ikke uden grund, at der ofte kommer oksemørbrad på bordet nytårsaften, når du skal imponere gæsterne. Vi hjælper dig med den perfekte tilberedning, så også dine gæster vil blive imponeret.

Der findes mange måder at tilberede en oksemørbrad på, for at få den netop, som du ønsker. Mange foretrækker at lave en helstegt oksemørbrad i ovn, mens andre laver udskårne bøffer på panden. Begge dele smager fantastisk, og hvordan det skal gribes an, afhænger som altid af temperament og tilbehør. Vi vil gerne hjælpe dig med at tilberede kødet perfekt, så det nærmest smelter på tungen. Derfor har vi samlet de bedste opskrifter med oksemørbrad, så du kan få oksemørbrad præcis som du ønsker. Kødet egner sig til lette anretninger, eksempelvis akkompagneret af en frisk grøn salat eller rodfrugter tilberedt i ovn. Klassikeren med kartofler er heller ikke at kimse af, og beslutter du dig at servere en klassisk sauce som bearnaise til det møre kød, går du med garanti heller ikke galt i byen. Selvom det er en ret, der ofte serveres, når der kommer gæster til bords, egner den sig også til at give lidt kulør til en ellers kedelig hverdagsaften. Prøv en af vores mange gode opskrifter på oksemørbrad, og find den opskrift, der for alvor kan få mundvandet til at løbe.