Kylling

Kylling er en favorit blandt både børn og voksne i de danske køkkener, og det er der rigtig mange gode grunde til. Kylling smager vidunderligt og er tilmed nemt at tilberede. Find din favorit blandt alle de mange opskrifter med kylling her på siden.

Kylling kan tilberedes på et utal af måder, og det er blandt andet derfor, at kylling er så populært herhjemme. Kylling er et magert stykke kød med et højt proteinindhold og en vidunderlig smag. Herhjemme tilberedes kylling typisk enten som en hel kylling på komfur eller i gryde, eller i fileter. En hel kylling tager lidt længere tid at tilberede, men bliver til gengæld vidunderligt saftig og er oplagt til gryde- og simreretter. Kyllingefileter er nemme og hurtige at tilberede og er velegnede til alt fra friske pastasalater med kylling til karry-retter som kylling i karry. På siden her har vi samlet alle vores opskrifter med kylling i en nem og overskuelig listeopdeling med ingredienser, samt en trin for trin instruktion, så du kan komme sikkert i mål med en vellykket ret. Du kan blandt andet finde opskriften på en raffineret indisk kylling i karry, der emmer af lækre aromaer. Den ligger i den høje ende af styrkebarometeret, men du kan nemt skrue ned for styrken ved at spare lidt på ingefær og chilipulveret. Er du i tidsnød i køkkenet, og skal have en hurtig og sund omgang mad på bordet, skal du prøve vores super simple opskrift på kylling i karry med agurkesalat. Med sin lidt spidse smag fungerer agurkesalaten fantastisk som ballast til den dybe og kraftige karrysmag. Ellers kan du bare kaste et blik over nogle af de mange opskrifter forneden og lade dig blive inspireret. God appetit! 

3.833335