Hakkebøf

Hakkebøffer er en ret, som er svær at komme uden om, når man snakker ”danske klassikere”. Det er samtidig en ret, der både kan varieres i form af hakkebøffernes tilberedning, samt den garniture man vælger dertil. Derfor har vi samlet en masse opskrifter til inspiration.

Det bliver næsten ikke mere dansk end, når der kommer en hakkebøf på bordet. Det anslås, at hakkebøffen stammer helt tilbage fra slutningen af det 17-århundrede, hvor den fik sin udbredelse efter introduktionen af kødhakkeren. Som selvstændig ret er den ikke særlig udbredt uden for Danmark, og det er en ret, vi kan være stolte af, hvis den vel at mærke laves ordenligt. Hos Knorr sætter vi en ære i gode og saftige hakkebøffer, og har derfor samlet en række opskrifter, der kan gøre dig til familiens og vennekredsens hakkebøf-ekspert. Du kan blandt andet se vores ydmyge bud på den perfekte tilberedning af en hakkebøf i folie. Det er dog vigtigt at huske på, at det som altid handler om smag og behag, og for nogle vil tilberedningen af en hakkebøf på grill altid være bedre. Tilberedning er dog ikke alt, og tilbehøret til bøffen må absolut ikke undervurderes. Det er prikken over i’et, der afgør om retten bare bliver god, eller så englene synger. Hakkebøf i fad er en favorit, der er nem at lave, og så smager den ganske enkelt fabelagtigt. Kommer der gæster til middag, går du med sikkerhed heller ikke galt i byen, hvis du kaster dig ud i en af vores fantastiske opskrifter på hakkebøf med chili bearnaise. Sigter du efter den slanke linje, er vores lækre opskrift på hakkebøf med fedtreduceret bearnaise sauce lige sagen. Så tag et kig på nogle af vores opskrifter, og se om ikke vi kan hjælpe dig til at ramme det helt rigtige rosa indre, og lave den perfekte hakkebøf.