Boller i karry

Boller i karry kan laves på et utal af måder og tilpasses til enhver smag. Nogle foretrækker en stærk sauce af karry, mens andre hellere vil have en mildere og rundere smag. Det har vi selvfølgelig taget højde for i vores opskrifter på boller i karry, så du kan finde den variant, der passer bedst til dig.

Boller i karry er en gammel, dansk klassiker på middagsbordet og opskriften på boller i karry kan spores helt tilbage til ca. 1935, hvor den blev spist i de danske hjem. Boller i karry består oprindeligt af kogevand fra kødbollerne, der sammen med karry, løg, æbler udgør den kendte og vellidte gule sauce. Kødbollerne til boller i karry laves oprindeligt af svinekød og hele retten serveres sammen med ris. I dag findes der et utal af opskrifter på boller i karry, og vores dygtige kokke har udvalgt de absolut bedste opskrifter, så du kan finde netop den udgave af boller i karry, som passer bedst til dine smagsløg. Du kan let tilpasse vores opskrifter på boller i karry med kød, krydderier og grønt, og vi har samlet både traditionelle såvel som sunde og mere moderne opskrifter på boller i karry. Boller i karry er en dansk opskrift, og selvom opskriften er serveret i flere årtier, findes opskriften fortsat i sit klassiske format. Trods flere år på bagen, er boller i karry stadig en sand middagsfavorit, der er elsket af både børn og voksne. Med en ret som boller i karry, kan det også let lade sig gøre at få både børn og voksne til at spise mere grønt, da det er en ret hvor det er let at snige ekstra grønt ind i opskriften, ved eksempelvis at tilsætte ekstra æbler, gulerødder eller rodfrugter som pastinakker eller selleri. Her vil grøntsagerne få en skøn og mild smag sammen med den runde karrysauce, der er et af hovedelementerne i boller i karry.