Salat med braiseret kylling, pærer og valnødder

Knorr
5
Average: 5 (4 stemmer)

Braiseret kylling, pærer og valnødder udgør en enkel men forfinet salat.

25min
Ingredienser: 
1 Knorr kyllinge- eller grøntsagsbouillonterning eller Fond
2 kyllingefileter
1 pose Knorr Dressing Mix
1 fast pære, i skiver
150 g afskallede valnødder
150 g blandet salat, helst med rucola
Instruktion: 
1. Skær pæren i skiver, og hak valnødderne groft. Tørsteg valnødderne på en stegepande. Vær forsigtig med ikke at brænde dem på.
2. Tilbered en pasta af Knorr Bouillonterning og 2 spsk. olivenolie. Gnid kyllingefileterne med pastaen. Sørg for, at de er godt smurt ind. Tilbered Knorr Dressing Mix som anvist på pakken.
3. Sautér kyllingefileterne i en stegepande i 8 minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte. Stil det til side til afkøling. Skæres i skiver.
4. Del salatblade, pæreskiver og valnødder ud på fire tallerkener. Læg kyllingestykkerne ovenpå. Stænk med salatdressing.


TIP 1: Vi kender en nem måde at holde pæren hvid på. Man skal blot stænke skiverne med citronsaft.
Dela

3 kommentarer

mimmi

mums
tir, 2015-02-24 04:56
0

marcus

Mums
tir, 2015-02-24 21:54
0

Katrine

Mums
tir, 2015-02-24 22:17
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten