Rund Penne Bolognese med kylling og champignon

Knorr
4.5
Average: 4.5 (4 stemmer)

Mælk og bolognese giver en ekstra rund smag i vores penneopskrift med champignoner og kylling. Prøv det i aften

30min
Ingredienser: 
4 kyllingefileter
300 g pennepasta
g champignoner
1 middelstort løg
2 fed hvidløg
1 pakke Knorr Spaghetti Bolognese
500 ml mælk
100 g revet ost
håndfuld frisk persille
Instruktion: 
1. Kog pastaen som anvist på emballagen. Hæld vandet fra, og stil pastaen til side. Skær kødet i strimler, skær champignonerne i skiver, hak løg og hvidløg.
2. Opvarm 1 spsk. margarine, og sautér løg og hvidløg let, indtil det dufter. Tilsæt champignoner, og lad det brune i ca. 5 minutter. Stil til side.
3. Læg yderligere 1 spsk. margarine på panden, og sautér kyllingestykkerne i 5-7 minutter, indtil de er brune på alle sider.
4. Tilbered bolognesesaucen ved at blande Knorr Bolognese med mælk.
5. Læg champignonblandingen tilbage på panden. Kog det op. Lad det simre i 5 minutter ved middel varme.
6. Tilsæt pasta og hakket persille. Lad det koge i yderligere 2-3 minutter, indtil det er gennemvarmet.


TIP 1: Revet mælkeagtig mozzarella kan bruges som osten i denne opskrift.
Dela

2 kommentarer

mimmi

mums
tor, 2015-02-19 12:06
0

Koloni

Lækkert
fre, 2015-02-20 16:25
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten