Risotto med champignon

Knorr
3.285715
Average: 3.3 (7 stemmer)
40min
Ingredienser: 
200 g kyllingefilet i strimler
1 løg
250 g champignon
120 g ris
2 gulerødder, revet
1 dl mælk
5 dl vand
1 brev Knorr Champignon sauce
Frisk basilikum
Instruktion: 
Brun kylling i Becel Flydende i en gryde. Skær løg i tynde ringe og champignoner i skiver og rist dem med 2-3 minutter. Tilsæt ris, revet gulerod og vand og lad det koge under låg ca. 12 minutter. Tilsæt Knorr Champignon sauce og 1 dl mælk. Kog retten op under omrøring og server med friske basilikumblade. Tilsæt salt og peber efter behag.
Dela

11 kommentarer

mette@

lækkert
tir, 2014-02-11 09:01
0

h15

Det ser godt ud!
søn, 2014-03-23 21:40
0

h15

Det ser godt ud!
søn, 2014-03-23 21:40
0

Trine Winther Møller

Lyder lækkert
man, 2014-03-24 00:32
0

Barb

Må prøves !
tor, 2014-04-10 10:10
0

Barb

lækkert
man, 2014-04-28 14:43
0

Lakridsen

mums
søn, 2014-09-14 21:38
0

Turnip2

Ville tilsætte mere væske
man, 2014-09-15 12:17
0

loveidaanna

mums
fre, 2014-10-03 09:50
0

Lakridsen

uhm
tir, 2014-11-18 10:56
0

mimmi

mums
tor, 2015-04-30 06:54
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten