Porchetta

Gæst
0
Ingen bedømmelser endnu
4h 0min
Ingredienser: 
1 flad ribbenssteg på ca 1 kg
Salt
Peber
1 bundt persille
Instruktion: 
Skær benene fra ribbensstegen.
Rids sværet.
Sværet gnides godt med salt.
Undersiden af stegen gnides med lidt salt og peber.
Persillen skylles grundigt og hakkes groft.
Persillen fordeles på undersiden af stegen, som rulles fra den fra den lange ende. Snøres godt med madsnor.
Hvis sværen rulles ind under næste lag kød, bliver den ikke sprød. Dette skæres af og grilles ved siden af.
Porchettaen grilles i 3-4 timer ved indirekte varme.
Dela

1 kommentarer

mimmis billede

mimmi

mums
tir, 2015-06-23 13:15
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten