Parmarullet kyllingefilet med svamperisotto

Knorr
4.5
Average: 4.5 (12 stemmer)

Parmarullet kyllingefilet med svamperisotto kan meget nemt gå hen og blive en fast favorit i køkkenet. Retten er karakteriseret af en ganske særlig fuldendthed - en fantastisk elegant balance, der gør den velegnet til både en del af en større menu, eller som et helt måltid. Kyllingen er ganske enkelt at tilberede og selvom risottoen kræver lidt opmærksomhed er retten ganske enkel og man får hurtigt føling med tilberedelsen. Risottoen kan varieres efter smag og laves præcis som du ønsker det.  

Ingredienser: 
Kyllingen:
1 stk KNORR FOND “DU CHEF” Chicken
1 fed hvidløg, presset
1 spsk timian
4 spsk Rapsolie
4 stk kyllingefilet
4 skiver lufttørret skinke
Svamperisottoen:
1 l vand
2 KNORR FOND “DU CHEF” Chicken
2.5 dl risottoris f. eks. Aborioris
2 skalotteløg, finthakkede
2 spsk Milda flydende margarine
200 g svampe, f. eks. kantareller
50 g parmesanost, reven
Instruktion: 
Kyllingen:
1. Sæt ovnen på 175°C. Bland KNORR FOND “DU CHEF” med hvidløg, timian og rapsolie, blend med stavblender til en marinade.
2. Pensl kyllingefileterne med marinaden, rul dem derefter enkeltvis i en skive lufttørret skinke og læg dem på en bageplade. Sæt i ovnen i ca 15 minutter.

Svamperisottoen:
1. Start med at opløse FOND “DU CHEF” i kogende vand. Tag bouillonen af kogepladen og stil gryden til side.
2. Mål risen op og svits løg og ris i 2 spsk Milda flydende margarine uden at det tager farve.
3. Nu begynder du at øse lidt bouillon i, lidt efter lidt under omrøring af risen så bouillonen koges ind i risen, tilsæt hele tiden mere bouillon efterhånden som bouillonen absorberes i risen. Det tager ca. 20 minutter til risen er tilpas kogt og du har en god konsistens i din risotto.
4. Svits svampene i en pande med 2 spsk Milda flydende margarine.
5. Tag risen af kogepladen og rør de stegte svampe samt den revne parmesanost i, smag til med peber.
Risottoen er nu færdig til at servere sammen med frisk salat og kylling.

Smagsvarianter til risottoen:
Aspargesrisotto – tilsæt 200 g grøn asparges i mindre stykker som allerede er blancheret.
Safransrisotto – tilsæt 1 pose safran sammen med ris og løg i starten af opskriften.
Skalddyrsrisotto – tilsæt 200–300 g skalddyr f. eks. rejer og krebsehaler præcis i slutningen sammen med den revne parmasanost.
Urterisotto – tilsæt hakkede friske urter. Blandede eller f.eks. bare dild.
Dela

16 kommentarer

Diana Ø.

Kokos kan anbefales som tilbehør
søn, 2014-01-19 19:26
0

Diana Ø.

Creme friache kan anbefales som tilbehør
søn, 2014-01-19 19:26
0

mette@

lækkert
tir, 2014-02-11 09:02
0

Barb

Lækkert!
tir, 2014-04-08 06:01
0

Sibel Demir

mmmh, hvor ser det dog goooodt uuddd
fre, 2014-06-13 11:13
0

ckb

Det skal prøves engang i sommeren
fre, 2014-06-13 21:25
0

Maj7

Lækkert
søn, 2014-06-15 18:44
0

Sinuf

Mums
man, 2014-07-21 23:57
0

zoegabutik

må da prøøves
fre, 2014-08-08 22:32
0

JJ

lækkert
lør, 2014-08-09 20:20
0

loveidaanna

mums
tor, 2014-08-14 00:38
0

loveidaanna

er godt
fre, 2014-08-29 15:37
0

Lakridsen

mmm
tir, 2014-11-04 09:40
0

marcus

Mums
tir, 2014-11-04 19:18
0

Katrine

Lækkert
tir, 2014-11-04 19:27
0

mimmi

mums
tor, 2015-04-30 06:53
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten