Paprikakylling

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu
40min
Ingredienser: 
400 g kyllingefilet
1 spsk Becel Flydende
150 g champignon i skiver
1 rød peberfrugt i strimler
1 pose Knorr Ungarsk Paprika Mix
3 dl minimælk
2 dl vand
1 pose Knorr Kartoffelmos
5 dl vand
Hakket persille
Instruktion: 
Skær kyllingen i strimler og svits den i Becel i en gryde til kødet er let gyldent. Tilsæt champignon i skiver og svits dem med i 2-3 minutter. Kom peberfrugt, Ungarsk Paprikaret Mix, 3 dl mælk og 2 dl vand i og kog op under omrøring. Lad retten simre i ca. 5 minutter og smag til med salt og peber. Kog 5 dl vand og tilbered kartoffelmosen som beskrevet på pakken. Vend hakket persille i mosen ved servering.
Dela

3 kommentarer

mette@

lækkert...
fre, 2014-02-07 08:11
0

Barb

Må prøves
ons, 2014-04-16 10:24
0

mimmi

mums
fre, 2015-05-01 23:53
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten