Ovnbagte rodfrugter

Gæst
5
Average: 5 (2 stemmer)
30min
Ingredienser: 
500 g Gulerødder
500 g Knoldselleri
500 g Kartofler
1 spsk Olivenolie
2 dl Hvidvin. tør
Salt
Peber
4 kviste Timian, frisk
Instruktion: 
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.

Skræl alle grøntsagerne og skær dem i stave på 5 cm.

Smør et ildfast fad med noget af olivenolien og fordel grøntsagerne heri. Hæld resten af olien samt hvidvinen over grøntsagerne og krydr blandingen med salt og peber. Drys med bladene fra timiankvistene.

Sæt det ildfaste fad udækket i ovnen, hvor det skal stå i ca. 1½ time.

Rør i fadet en gang imellem.
Dela

2 kommentarer

mette@s billede

mette@

lækkert
tor, 2014-09-18 20:34
0
Maj7s billede

Maj7

lækkert
tor, 2014-09-18 20:46
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten