Orientalsk kylling

Knorr
4
Average: 4 (1 stemme)
40min
Ingredienser: 
400 g kyllingefilet
1 spsk Becel Flydende
2 rødløg
1 rød peberfrugt
1 spsk finthakket chili
1 spsk friskrevet ingefær
1 pk Knorr Orientalsk Risret
6 dl vand
Sød chilisauce
Friske korianderblade
Salt og peber
Instruktion: 
Skær kyllingen i strimler og svits den i Becel i en gryde til kødet er let gyldent. Skær løg og peberfrugt i strimler og svits det med kødet. Tilsæt ingefær og chili. Rør krydderi- og grønsagsblandingen i sammen med vandet og kog det op under omrøring. Tilsæt risene og lad retten simre i 20 minutter under låg. Server med chilisauce og gerne et drys friske korianderblade.
Dela

10 kommentarer

mette@

Lækkert
ons, 2014-02-05 10:19
0

Diana Ø.

Ser godt ud
tor, 2014-02-06 08:34
0

Diana Ø.

Et godt hjemmelavet brød kan anbefales
tor, 2014-02-06 08:34
0

Diana Ø.

Godt smør til brødet
tor, 2014-02-06 08:36
0

Diana Ø.

Peanuts kan anbefales
tor, 2014-02-06 08:37
0

Barb

Lækkert
ons, 2014-04-16 10:24
0

mimmi

mums
søn, 2015-02-22 10:38
0

Simon Pössl

mums
man, 2016-01-18 19:53
0

Simon Pössl

gott
fre, 2016-01-29 20:10
0

Simon Pössl

Mumsigt
lør, 2016-01-30 09:20
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten