Mørbrad med bacon og ost

Gæst
0
Ingen bedømmelser endnu
60min
Ingredienser: 
500 g svinemørbrad
300 g ost
2 pakker bacon
4 fed hvidløg - finthakket eller presset
2 tsk oregano
salt og peber
Instruktion: 
Ovnen sættes på 180 grader (varmluft)

Svinemørbraden gøres klar (fedt skæres fra, sener fjernes mm.) og der skæres en revne ned gennem den på langs. Der gnides salt og peber ind i mørbraden

Bacon lægges ud under mørbraden så det er klar til at blive viklet om.

Osten rives fint og blandes i en skål med hvidløg, oregano og et par tsk salt og peber.

Osteblandingen puttes ind i revnen på mørbraden til den er ved at sprækkes, og den lukkes til ved at sno baconen omkring.

Når ovnen er varm sættes mørbraden ind på anden nederste rist - den skal være i ovnen i 40 min, herefter er den klar til servering :)

Foreslået tilbehør: Salat, ovnkartofler og Knorr's favoritsovs :)
Dela

2 kommentarer

Lakridsens billede

Lakridsen

mmm
man, 2014-11-10 21:32
0
mimmis billede

mimmi

Mums
tor, 2015-08-27 19:42
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten