Mexicansk lasagne

Knorr
4.25
Average: 4.3 (4 stemmer)

Lasagne er efterhånden blevet en klassiker i det danske køkken. Prøv en anderledes version inspireret af mexicos varme gryder, og forøg hele familiens kulinariske repertoire. Det hakkede oksekød erstattes i denne opskrift med stegt kalkunbryst, som både gør lasagnen til en anderledes smagsoplevelse men også bidrager til et sundere måltid. Der kan tilsættes krydderier efter behov, alt efter hvor meget spice du ønsker. 

60min
Ingredienser: 
500 g kalkun i strimler
2 spsk olie
2 spsk karry
200 g løg
1 ds hakkede tomater
2.5 dl piskefløde
2.5 dl sødmælk
70 g tomatpuré
3 spsk mexicansk krydderi
9 stk lasagneplader
450 g frosen spinat
100 g revet ost
2 tsk salt
1.5 tsk peber
2 spsk tørret oregano
Instruktion: 
Start med at tø spinaten op og hak den groft.
Steg derefter kalkunen på en varm pande i lidt olie, indtil den begynder at tage farve. Sæt så kødet til side.

Varm lidt olie i en gryde.
Hak løget og tilsæt til gryden. Lad løget svitse let.
Tilsæt dernæst tomat, tomatpure, fløde, mælk og alle krydderierne. Lad så saucen koge i ca. 15 minutter.
Her kan der eventuelt smages til med flere krydderier.

Smør så et ovnfastfad med smør eller lignende. Sørg for at alle kanter er smurt.
Når lasagnen bygger, startes der med et lag lasagneplader. Dernæst et lag sauce, et lag spinat og til slut kalkun,
Der sluttes af med revet ost og evt. et drys oregano.

Hvis tiden er der, kan man med fordel lade lasagnen trække natten over i køleskabet inden den bages.
Lasagnen bages i ca. 30 minutter på 180 grader.


Tip: serveres med en frisk salat og et godt glas rødvin.

Dela

4 kommentarer

mette@s billede

mette@

lækkert
ons, 2014-05-28 09:06
0
ckbs billede

ckb

Mums
ons, 2014-05-28 20:33
0
Maj7s billede

Maj7

Ser lækkert ud
ons, 2014-05-28 21:36
0
mimmis billede

mimmi

mums
tir, 2015-05-12 07:49
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten