Mexican Suppe

Knorr
5
Average: 5 (1 stemme)

Mexican Soup, med kylling og rodfrugtchips! 

Ingredienser: 
300 g kyllinge
150 g babymajs
1 Knorr Mexican Soup
1 hvidløg
2 dl flødeost light
1 rodfrugtchips
Instruktion: 
Steg ca. 300 g kyllingestrimler i flydende Becel og tilsæt ca. 150 g babymajs. Tilsæt Knorr Mexican Soup og lad suppen simre i ca. 10 minutter. Rør flødeost light med hvidløg til den er glat og ensartet og kom en klat i suppen ved servering. Server med sprøde rodfrugtchips til.
Dela

6 kommentarer

Diana Ø.

Serveres med hjemmelavet brød
tir, 2013-12-31 19:44
0

mette@

lækkert
man, 2014-03-31 08:25
0

mette@

lækkert
man, 2014-03-31 08:25
0

mette@

lækkert
man, 2014-03-31 08:25
0

Barb

Det må prøves
ons, 2014-04-02 21:08
0

mimmi

mums
man, 2015-02-23 04:58
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten