Mexican Beef Stew Barbacoa

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu
3h 6min
Ingredienser: 
500 g mørt oksekød, fx okseinderlår eller -klump
20 g vegetabilsk olie
80 g finthakket løg
10 g hakket hvidløg
20 g finthakket jalapeno
5 g røget paprika
2 laurbærblade
4 nelliker (1g)
500 ml vand
75 ml rødvinseddike
10 g hakkede korianderblade
limejuice
1 Knorr Fond "Du Chef" Oksekød
Instruktion: 
1. Sæt en gryde på komfuret og tilsæt olie
2. Steg kødet ved høj varme til det er gyldenbrunt
3. Tilsæt hvidløg, jalapeno og løg og steg i et par minutter
4. Skru varmen ned til medium og tilsæt laurbærblade, nelliker og røget paprika og rør rundt
5. Tilsæt vand og Knorr Fond "Du Chef" og bring det i kog
6. Skru ned for varmen og lad det simre i omkring 3 timer til kødet er tilberedt og mørt
7. Tilsæt limejuice og rødvinseddike og rør forsigtigt igennem
8. Drys nogle hakkede korianderblade over retten
9. Klar til servering
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten