Lasagne med fisk og grønt

Knorr
4.11111
Average: 4.1 (9 stemmer)

Prøv denne lasagne lækre lasagne, som er helt anderledes og laves med hvidfisk og grøntsager. Du kan anvende mange former for fisk, men vi anbefaler sej, torsk eller fladfiskefileter. Fisken giver lasagnen en runhed, der adskiller sig positivt fra den klassiske opskrift og smager absolut fabelagtigt. Brug de letkogte forårsløg til at give en friskhed til lasagnen, der spiller fornemt overens med fiskens fedme.Lasagne kan tilberedes på et utal af måder og de fleste har allerede en favorit opskrift. Selvom en opskrift er god, kan man godt blive træt af den til tider, og derfor har vi samlet alle vores favoritter her, så du kan prøve dig frem derhjemme. Var det derimod fisk du søgte efter og ikke synes, at lasagne og fisk skal blandes sammen, kan du prøve en af vores andre opskrifter med fisk. Her kan du finde opskrifter til enhver lejlighed, og lige gyldigt om du har tænkt at lave fiskesuppe, pocheret fisk eller friturestegt fisk kan du finde en opskrift her. Er du helt vild med lasagne eller fisk kan du jo prøve vores opskrifter fra en ende, og finde din nye favorit. Velbekomme!      

Ingredienser: 
1 løg
2 peberfrugter
1 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater (gerne med krydderurter eller chili)
Salt og friskkværnet peber
2 bdt forårsløg
500 g frossen helbladet spinat (optøet og presset fri for væde)
1 kg hvid fisk fx sej, torsk eller fladfiskefileter
1 økologisk citron
2 flasker Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
1 pakke lasagneplader
150 g revet mozzarella
Frisk basilikum
Instruktion: 
1. Hak løg og skær peberfrugt i tern. Kom dem i en blender med presset hvidløg og tomaterne. Blend og smag til med salt og peber.
2. Rens forårsløg og kog dem i lidt vand i 2 min.. Skyl dem straks i koldt vand – så beholder de den flotte farve.
3. Smør et ovnfast fad og kom lidt tomatsauce i bunden. Derefter lidt Cremefine og et lag lasagneplader. Kom tomatsauce, halvdelen af spinaten og halvdelen af fisken på. Drys med lidt revet citronskal, salt og peber. Hæld Cremefine over og læg endnu et lag plader. Lav et lag mere på samme måde. Slut med et lag lasagneplader og dæk med revet ost og resten af Cremefine.
4. Fordel de letkogte forårsløg øverst og bag i en 200° forvarmet ovn i 35 min.
5. Drys med basilikum ved servering.
Dela

15 kommentarer

Diana Ø.s billede

Diana Ø.

Ser godt ud
tir, 2014-02-25 09:44
0
Barbs billede

Barb

Elsker fiskelasagne
tir, 2014-04-08 06:00
0
mimmis billede

mimmi

mums
man, 2015-01-19 09:18
0
Maj7s billede

Maj7

Lækkert
lør, 2015-06-27 21:46
0
Sinufs billede

Sinuf

Er god
man, 2015-07-06 10:36
0
mette@s billede

mette@

lækkert
man, 2015-07-06 15:04
0
JJs billede

JJ

lækkert
man, 2015-07-06 15:18
0
bamsemumss billede

bamsemums

mums
man, 2015-09-14 18:48
0
superusers billede

superuser

Mums
man, 2015-09-14 20:19
0
superusers billede

superuser

:-)
tir, 2015-09-15 22:42
0
Kolonis billede

Koloni

Lækkert
tir, 2016-02-16 20:12
0
Simon Pössls billede

Simon Pössl

gott
ons, 2016-02-17 20:00
0
Kolonis billede

Koloni

Ja
ons, 2016-02-17 21:42
0
Simon Pössls billede

Simon Pössl

mums
tor, 2016-02-18 22:55
0
Simon Pössls billede

Simon Pössl

Gott
fre, 2016-02-19 21:41
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten