Laksefrikadeller

Knorr
4.25
Average: 4.3 (8 stemmer)

Fiskefrikadeller er en sommerklassiker, som indtages bedst ved med udsigt til havet med et koldt glas hvidvin i hånden. Laksefrikadeller er en alternativ version af den traditionelle fiskefrikadelle, som giver frikadellerne en frisk og særlig farve og tilføjer de sunde fedtstoffer som laksen indeholder. Frisk fisk er klart at foretrække, især når den er let tilgængelig over sommer månederne. Find evt. den friske fisk hos den lokale fiskehandler eller supermarked. Hvis dette ikke er muligt kan der sagtens anvendes optøet fisk eller en færdigblandet fiskefars. 

45min
Ingredienser: 
750 g laksefilet
500 g lyssej eller torskefilet
1 stk løg
100 g rasp eller mel
3 stk æg
0.5 l fløde eller mælk
salt
peber
Instruktion: 
1. Start med at hakke fisken groft, evt. i en foodprocesser eller andet type blender.
2. Hak så løget så fint som muligt.
3. I en skål tilsættes løg, rasp og salt og blandes godt.
4. Tilsæt herefter æggene. Blandingen røres godt sammen.
5. Tilsæt så fløde/mælk lidt ad gangen. Sørg for at røre godt.
6. Krydr med friskkværnet peber.
7. Lad farsen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.
8. Når farsen har hvilet, varmes en pande med olie eller smør.
9. Herefter formes der frikadeller ud af farsen med en spiseske.
10. Frikadellerne steges i ca. 5. minutter på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Tip: Serveres evt. med hjemmerørt remoulade og en frisk salat
Dela

7 kommentarer

Kolonis billede

Koloni

Lækre
søn, 2014-07-27 10:12
0
Kolonis billede

Koloni

Lækre
søn, 2014-07-27 10:12
0
ckbs billede

ckb

Mmh lækkert
søn, 2014-07-27 19:49
0
JJs billede

JJ

ser godt ud
søn, 2014-07-27 20:06
0
loveidaannas billede

loveidaanna

mums
søn, 2014-08-31 09:30
0
Katrines billede

Katrine

Lækkert
søn, 2014-08-31 15:02
0
mimmis billede

mimmi

mums
fre, 2015-02-20 22:19
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten