Kyllingesuppe med spinat og peberfrugt

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu

Nem kyllingesuppe med spinat og peberfrugt

Ingredienser: 
1 løg i både
2 fed hvidløg, hakket
Becel Flydende, til stegning
2 stk Knorr hønsebouillon
4 stk kyllingestykker, filet
1 peberfrugt i tern
1 flaske Cremefine til madlavning - 7% eller 15%
250 g friske spinatblade
Instruktion: 
Svits løg og hvidløg i Becel Flydende til løgene er blanke og gennemsigtige. De må ikke tage farve. Tilsæt vand og bouillon og lad det koge op. Tilsæt kyllingebrystfileterne og peberfrugt og lad suppen simre i 12 min. Tag kyllingebrystfileterne op og lad dem hvile på en tallerken mens du laver suppen færdig.

Tilsæt Cremefine og lad suppen koge op. Smag til med peber og tilsæt de friske spinatblade. Lad suppen koge 2-3 min.

Skær kyllingfileterne i skiver og fordel dem i dybe tallerkener. Hæld suppen over og server med groft brød.
Dela

4 kommentarer

Sibel Demir

mmmh
ons, 2014-03-26 23:48
0

mette@

lækkert
tor, 2014-03-27 07:30
0

Barb

Ser godt ud
tor, 2014-04-10 10:10
0

mimmi

mums
tor, 2015-02-19 12:05
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten