Kyllingeroulader med urter, citron, parmesan og grillet peberfrugtsauce

Knorr
4.5
Average: 4.5 (2 stemmer)
Ingredienser: 
4 kyllingebrystfileter
friske urter, valgfri
reven skal af 1 citron
1 dl parmesanost
0.5 squash
Rød peber sauce:
4 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1.5 spsk olivenolie
1.5 spsk Knorr FOND Kylling
0.5 dl vand
1.5 spsk sherryeddike
friskkværnet, sort peber
2.5 dl couscous, stor
9 dl vand
Instruktion: 
Snit kyllingefileterne på langs. Bank dem forsigtigt ud. Krydr med salt og peber. Bland parmesanost og citronskal. Fordel fyldet over kyllingefileterne, og rul dem sammen ved hjælp af film. Tag filmen af, og rul alufolie om rullerne, så de ligner knallerter. Lad dem hvile i køleskabet 15 minutter. Bag knallerterne i ovnen til en kernetemperatur på mindst 65 °C. Steg hurtigt de færdigbagte roulader gyldenbrune.
Peberfrugtsauce:
Sæt ovnen på 210 °C. Bland peberfrugt og hvidløgsfed på en plade med olivenolie. Rist peberfrugterne i ovnen til skallen har en jævn, brunsort farve. Fjern yderskal af peberfrugt og hvidløg. Kog op med kyllingefonden. Blend og smag til med sherryeddike og peber.
Couscous:
Kog couscous’en med kyllingefond i 20 minutter.
Dela

4 kommentarer

Sibel Demir

det må jeg prøve
fre, 2014-03-21 22:47
0

mette@

lækkert
lør, 2014-03-22 07:23
0

Barb

Lækker ting, som jeg tænker, man kan bruge til en tapas.
man, 2014-04-21 13:02
0

mimmi

mums
tor, 2015-04-30 06:52
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten