Kyllingekroketter

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu

Lav ekstra kylling dagen før så du kan prøve disse himmelske kyllingekroketter.

40min
Ingredienser: 
2 kogte kyllingelår
2 hårdkogte æg
1 løg
2 spsk mel
100 ml mælk
1 Knorr Fond ”Du Chef” Kylling
1 hel muskatnød
0.5 bundt frisk persille
2 friske æg
100 g rasp
Instruktion: 
1. Hak kyllingekødet, de hårdkogte æg og løg fint. Sauter løgene i 2 spsk. margarine i 5 min. Tilsæt mel og rør rundt i 1 min. Hæld mælk og Knorr Fond ”Du Chef” ved. Riv muskatnød i.

2. Tilsæt kød, persille og de hårdkogte æg. Bland det godt og fjern det fra varmen. Slå let æggene ud i en skål og tilsæt halvdelen af æggene til blandingen.
3. Brug en ske til at forme aflange kroketter. Dyp kroketterne i æg og rasp. Steg dem let i 2 spsk. margarine indtil de er gyldenbrune.

Tip: Disse kyllingekroketter kan serveres med simpel aioli eller mayonnaise og ketchupdip.
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten