Kyllingefilet i ovn med tomat-karrysauce og peanuts

Knorr
3.5
Average: 3.5 (4 stemmer)

Denne opskrift på kyllingefilet i ovn vil ikke bare få mundvandet til at løbe, men er samtidig hurtigt at lave og passer stort set sig selv i ovnen. Kyllingefilet i ovn er magert og fuld af proteiner, og der findes et utal af gode retter, der bruger kyllingefilet på forskellige måder. Sommetider kan det være svært at finde på nye retter, så vi har lavet en fremragende opskrift på kyllingefilet i ovn med en tomat-karrysauce. Kyllingefileterne tilberedes, så der er dejligt saftige, og smager sublimt sammen med de knasende peanuts og den krydrede sauce. Denne ret på kyllingefilet i ovn har et asiatisk pift, der klæder kyllingen fantastisk, og kan serveres til enten ris eller nudler. Retten trækker på den klassiske kylling i karry, men den er nemmere og hurtigere at lave, og så får den et lækkert syrligt pift fra tomatsuppen. Forsøg dig med denne ret, hvis du elsker kyllingefilet i ovn, men trænger til en fornyelse i køkkenet. Mens kyllingen er i ovnen kan du tilberede garniture imens, eller blot bruge tiden på noget andet. Ønsker du inspiration til flere opskrifter med kylling, har vi samlet alle vores favorit opskrifter med kylling. Vi er sikre på at denne opskrift på kyllingefilet i ovn bliver en favorit hele vejen rundt om bordet.   

30min
Ingredienser: 
4 kyllingebryster
2 dl ristede og knuste peanuts
Sauce:
2 fed hvidløg, hakkede
1 løg, finthakket
1 æble, skrællet og revet
2 spsk OMA Steg&Bag, til stegning
2 spsk karrypulver
1 spicy tomatsuppe
2.5 dl OMA madlavningsfløde 26%
1 Fond “Du Chef” Kylling, efter behag
Instruktion: 
1. Forvarm ovnen til 175 grader. Varm en pande med noget OMA Steg&Bag op. Krydr kyllingen på begge sider. Steg kyllingebrysterne på begge sider og læg dem i ovnen. Lad dem stege derinde indtil de er færdige, eller du kan slutte af på panden.

2. Opvarm OMA Steg&Bag i en stor gryde og tilsæt alt undtagen karrypulver, tomatsuppe og fløde. Lad det stege så løgene tager farve uden at brænde på. Tilsæt herefter karrypulver og skru lidt ned for varmen. Lad karrypulveret koge med i 1-2 minutter og tilsæt så fløde og suppe. Bring det hele i kog og lad det simre i 5 min. Tilsæt Fond ”Du Chef”. Hvis saucen ikke er tyk nok så tilsæt 2 spsk. Maizena rørt ud i lidt vand og bring den i kog.

Hæld saucen over kyllingen and drys med ristede peanuts og server med ris.
Dela

3 kommentarer

Sinuf

Mums
tir, 2015-08-11 10:37
0

Maj7

Lækkert
tor, 2015-08-13 21:57
0

bamsemums

mums
man, 2015-09-07 10:03
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten