Kylling saltimbocca

Knorr
4.8
Average: 4.8 (5 stemmer)
Ingredienser: 
4 stk. kyllingebryst uden skind
4 skiver parmaskinke
1 blade frisk salvie
Friskkværnet peber
50 ml vand
1 Knorr Fond du Chef Chicken
1 flaske Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
2 bdt. forårsløg
600 g små kartofler
Urtesalt drys til kartofler:
Flagesalt
Hakket persille
Hakket salvie
Revet citronskal
Instruktion: 
Skræl og kog kartofler. Kog forårsløgene med det sidste minut af kogetiden. Del hvert kyllingebryst tværs igennem på den flade led, så du har otte tynde, flade filetter.

Del ligeledes hver skive parmaskinke i 2, så du har 8 stykker. Læg 2 blade salvie på hvert stykke kylling, drys med peber og læg en skive parmaskinke over. Hold det fast med en tandstikker. Steg først på skinkesiden i ca. 3 min. og vend dem og steg i yderligere 5 min.

Tag filetterne af panden og hold dem lune. Tilsæt bouillon og Cremefine og lad det simre ca. 5 min. Smag saucen til med peber. Server med kogte forårsløg og kartofler drysset med urtesalt.
Dela

8 kommentarer

mette@

lækkert...
fre, 2014-02-07 08:14
0

Diana Ø.

Et godt hjemmelavet brød kan anbefales
fre, 2014-02-07 08:54
0

Sibel Demir

lækkert
tor, 2014-03-27 14:00
0

Barb

Dette skal bestemt afprøves ;)
lør, 2014-03-29 07:48
0

mimmi

mums
lør, 2015-05-30 21:47
0

Maj7

Lækkert
fre, 2015-06-05 06:12
0

mette@

lækkert
lør, 2015-06-06 09:18
0

JJ

lækkert
lør, 2015-06-06 09:25
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten