Kylling – og paprikapasta

Knorr
1.5
Average: 1.5 (2 stemmer)
Ingredienser: 
400 g kyllingefilet
2 spsk Becel flydende margarine
2 peberfrugter
0.5 porre
1.5 fed hvidløg
1 pk Knorr Ungarsk Paprika mix
1.5 dl Milda Cremefine madlavning 7%
1.5 dl vand
1.5 spsk dijonsennep
sort peber
Tilbehør:
Tagliatelle eller anden pasta
Instruktion: 
Kog pastaen som beskrevet på pakken. Skær kyllingen og grøntsagerne i strimler. Brun først kyllingen i flydende Becel, og kom derefter grøntsagerne i. Tilsæt paprikablanding, madlavningsfløde, vand og sennep, og lad det småkoge i 3-5 minutter. Smag til med friskkværnet sort peber. Server med pastaen og en god salat.
Dela

5 kommentarer

Barb

lækkert
søn, 2014-05-04 07:30
0

Sibel Demir

lyder godt
fre, 2014-06-13 11:18
0

Maj7

Lyder lækkert
søn, 2014-06-15 18:45
0

Sinuf

Lyder som en god kombination
søn, 2014-06-15 23:22
0

mimmi

mums
ons, 2015-04-22 05:07
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten