Kylling opskrift med estragon

Knorr
4
Average: 4 (2 stemmer)

I dag findes der mange lækre kylling opskrifter, og denne med estragon er ikke en undtagelse. Estragon er en kraftig og karakteristisk krydderurt, vi alle sammen kender fra saucens grand old man, bearnaisesaucen. Alt for sjældent anvendes den i andre retter, og det er en skam. I denne kylling opskrift bruges estragonen til at give kyllingefileterne et delikat pift af middelhavet. Hele retten trækker på det sydeuropæiske køkken med hvidløg, dijonsennep, laurbærblade og persille. Kyllingen sauteres med grøntsager og krydderurter, så de til tider kedelige kyllingefileter peppes op, og får en frisk og dejlig smag. Saften og kraften bindes sammen, når fløden tilsættes, og der opstår en lækker sauce, der passer godt til både pasta og ris. Du kan her se flere kylling opskrifter

20min
Ingredienser: 
4 kyllingebryster, skåret i strimler
2 fed hvidløg, hakket
1 løg, i tern
2 spsk Dijonsennep
1.5 spsk tørret eller frisk estragon
1 Fond ”Du Chef” Kylling eller Hønsebouillonterning
1 Laurbærblad
500 ml OMA madlavningsfløde
2 spsk OMA Steg&Bag
Instruktion: 
Varm en pande med OMA Steg&Bag op. Når den er klar, sauter kylling, løg og hvidløg uden, at det tager farve. Når kyllingen er halvt færdig og løget er blødt tilsættes sennep og derefter estragon. Bland det godt og tilsæt til sidst fløden.

Lad det simre indtil kyllingen er færdig. Server med pasta eller ris passende til 4-6 portioner.

Det er lækkert at servere den med lidt ekstra hakket estragon eller persille.
Dela

3 kommentarer

superuser

Nam
tir, 2015-09-15 22:46
0

Maj7

Lækkert
ons, 2015-09-16 09:47
0

mimmi

mums
tir, 2015-12-01 22:25
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten