Kylling med champignon

Gæst
4
Average: 4 (1 stemme)
Ingredienser: 
4 kyllingbrystfileter
2 spsk olie
1 tsk paprika
150 g champignon i skiver eller hele
1 løg i tern
1 dåse hakkede tomater
2 dl creme fraiche
2 spsk Maizena
1 dl vand
Salt
Peber
Instruktion: 
Brun kyllingebrysterne i halvdelen af olien og læg dem i et ovnfast fad.
Drys med paprika, salt og peber.
Svits løg og champignon i resten af olien og tilsæt de hakkede tomater.
Lad sovsen koge igennem.
Rør Maizena og vand sammen, og tilsæt herefter creme fraiche og bland godt!
Jævn sovsen med blandingen.
Smag til med salt, peber og paprika.
Kog sovsen hurtigt igennem og kom over kyllingen.
Sæt fadet ind i ovnen på 175 grader i ca. 25 min.

Tip: Lad kun sovsen koge i 3 min. da sovsen jævnes med surmælksprodukter vil den skille.
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten