Kylling med Asparges & Pistacienødder

Knorr
3.5
Average: 3.5 (4 stemmer)

Vores opskrift på kylling med asparges og sprøde pistacienødder vil udgøre en ret, som er baseret på ingredienser fra det asiatiske køkken. Det asiatiske køkken er primært delt op i tre kategorier, som er det kinesiske, thailandske og vietnamesiske køkken. De har hver nogle nationale forskelle, som ofte bunder i nogle enkle forskellige ingredienser. Tilfælles har de en passion for opskrifter med kylling, chili, ingefær og nødder. Både chili og ingefær er med til at gøre maden stærk, så husk at prøvesmage inden du putter den sidste chili i retten. Chili indeholder et stof, som stimulerer nerver på tungen og i huden, som normalt reagerer på varme og smerte – hjernen narres nu til at tro, at man brænder sig! Der findes over 25 forskellige arter, hvoraf de ofte inddeles i fem forskellige kategorier efter, hvor stærke de er. Husk derfor at tjekke stærkheden, inden du køber chili.  Denne ret kan være lige det du og din familie har brug for til middag i aften. Med sine flotte farver vil den ikke alene smage virkelig godt, men den vil også være en fryd for øjnene. Er du stadigvæk ikke overbevist? Så har vi her samlet alle vores bedste opskrifter med kylling.

15min
Ingredienser: 
Små chilipebre
5 cm stykker frisk ingefær
500 g kyllingebrystfilet
1 bundt friske asparges
2 spsk ris eller hvidvinseddike
1 Knorr Fond ”Du Chef” Grøntsager
100 g afskallede pistacienødder
Instruktion: 
1. Hak chilipeber fint. Riv ingefær. Del kødet i tynde strimler. Studs asparges og skær dem i stykker på 4-5 cm. Bland sesamolie, eddike og chili sammen.

2. Varm 1 spsk. margarine i en stor stegepande over høj varme. Tilføj asparges, lad det simre under omrøring i 2 min. Tilsæt kylling og lad det simre under omrøring i 5 min.

3. Rør Knorr Fond ”Du Chef”, ingefær og eddike og sesamolie blandingen i. Lad det simre i 3 min. Rør pistacienødder i til sidst og server det med det samme.

Tip: Denne ret kan laves med mange forskellige grøntsager såsom squash, gulerod, grønne bønner. Tilsæt knust hvidløg til stegepanden.
Dela

11 kommentarer

superuser

Mums
man, 2015-10-12 20:26
0

Andye

Mums
man, 2015-10-12 21:11
0

Andye

:-)
tir, 2015-10-13 20:32
0

superuser

Nam
tir, 2015-10-13 20:49
0

ekorre

mums
tir, 2015-10-20 06:26
0

superuser

Mums
ons, 2015-10-21 18:31
0

Andye

Mums
ons, 2015-10-21 22:25
0

mimmi

mums
tir, 2015-11-10 10:37
0

ekorre

Mums
tir, 2015-11-10 22:37
0

superuser

Mums
ons, 2015-11-11 11:58
0

superuser

Mums
ons, 2015-11-11 11:58
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten