Kylling marinade

Knorr
4
Average: 4 (2 stemmer)

Kyllingefiletter er let anvendelige samt fedtfattige og udgør et populært alternativ til svine- og oksekød. Dog kan kyllingefiletter også nemt blive tørre og smagsløse. Det kan dog undgås ved at marinere filetterne som vil være med til at gøre kyllingen både smagfuld og saftig. Marinader kan varieres i det uendelige, og tilpasses smagsmæssige præferencer. Denne opskrift er inspireret af det asiatiske køkken, og giver et lille kick uden af overdøve resten af smagsvarianterne. 

30min
Ingredienser: 
0.5 dl soyasauce
3 fed knuste hvidløg
5 g revet ingefær
2 tsk sesamfrø
1 spsk olie
2 spsk honning
1 stk rød chili
Instruktion: 
Start med at forberede hvidløg og ingefær, som presses og rives. Jo mindre stykker, jo mere smag afgiver de.
Tilsæt derefter alle ingredienserne i en plastikpose sammen med kyllingefiletterne.
Lad filetterne trække i ca. 15-30 minutter, alt efter hvor stærk smagen ønskes.
Fjern derefter kyllingen fra posen, som nu er klar til stegning.
Tilsæt den resterende marinade fra posen i en kasserole, og kog den op til den bliver tyk i konsistensen.
Marinade kan da anvendes til pensling på filetterne imens de steges for at sikre en saftig og smagfuld kylling.

Kyllingen steges på begge sider, indtil den er gennemstegt.

Tip: Kyllingen kan med fordel grilles for at opnå en mere sommerinspireret smag.
Dela

4 kommentarer

mette@

lækkert
fre, 2014-05-23 18:21
0

Maj7

Lyder godt
fre, 2014-05-23 22:05
0

mimmi

mums
tir, 2015-03-17 07:38
0

mimmi

mums
tir, 2015-03-17 07:38
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten