Kylling i rød karry

Knorr
4.166665
Average: 4.2 (6 stemmer)

Rød karry er som sine søskende, den grønne og gule karry, en favorit i mange køkkener verden over. Den adskiller sig fra de to, ved at være en del stærkere og er perfekt for dig, der for alvor elsker at mærke maden, når du spiser. Denne opskrift på kylling i rød karry har en elegant balance mellem styrke og sødme, men kan selvfølgelig justeres efter behov og smag, så alle kan være med.

25min
Ingredienser: 
500 g kylling
2 dåser kokosmælk
2 gulerødder
1 squash
1 gul peber
4 limeblade
4 cm frisk galanga eller ingefær
2 fed hvidløg
3 spsk rød karrypasta
1 spsk fiskesovs
1 spsk olie
4 dl ris
salt
peber
Instruktion: 
1. Kyllingen skæres i mindre stykker og steges i olie sammen med karrypastaen i wokken (eller panden) til den er jævnt brun på alle sider.
2. Kom kokosmælken i wokken og smag den til sammen med hvidløg, ingefær, fiskesovs, limeblade og salt og peber.
3. Sæt risen over efter anvisning på pakken.
4. Lad saucen simre ved lavt blus og skær alle grøntsagerne i mindre stykker og tilsæt dem.
5. Lad retten koge i 10-15 min under omrøring.
Dela

4 kommentarer

loveidaanna

mums
fre, 2014-10-03 09:52
0

Lakridsen

mums
fre, 2014-10-03 22:48
0

ckb

Det skal prøves
lør, 2014-10-04 16:30
0

mimmi

mums
søn, 2015-03-15 08:01
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten